Cum comand

Modalităţi de comandă

Aveţi posibilitatea de a comanda on-line sau prin telefon. De asemenea, puteţi să ne contactaţi atunci când aveţi nevoie de informaţii suplimentare.


Comandă Online

Aveţi posibilitatea de a accesa site-ul nostru 24 de ore pe zi şi 7 zile pe săptămână. Când aţi găsit produsul pe care doriţi să îl comandaţi, puteţi pur şi simplu să faceţi clic pe "Adaugă în coş". 

Gata să comandaţi? Faceţi clic pe "Cumpara acum". Dacă preferaţi, puteţi şterge produsele din coşul dumneavoastră de cumpărături înainte de a ieşi.

 

Autentificare

Aveţi deja un cont? Introduceţi numele de utilizator şi parola, în cazul în care nu v-aţi conectat. Apoi faceţi clic pe "Comanda". Dacă nu aveţi un cont, puteţi crea unul făcând clic pe "Înregistraţi-vă aici".

 

Aveţi, de asemenea posibilitatea de a comanda fără a avea un cont atunci când nu doriţi să vă creaţi unul. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că, în acest caz, vi se va cere să completaţi datele de fiecare dată când plasaţi o comanda.

 

Comanda prin telefon

Aţi prefera să ne contactaţi prin telefon? Întreg personalul nostru este instruit la cele mai înalte standarde de servicii pentru clienţi şi este gata să răspundă la orice întrebări sau să preia comanda. Ne puteţi suna de luni până vineri între orele 09.00  şi 17.00 ore prin apelarea 0749.233.233